Over Femke:

Mijn naam is Femke Janssen, ik ben 28 jaar en woonachtig te Boxmeer. Ik ben parttime werkzaam voor ons eigen bedrijf Fit met de Fam, Ook werk ik bij Defensie vanaf mijn 20ste , daar heb ik intern diverse opleidingen gevolgd. In huidige functie ben ik werkzaam als korporaal bij de Koninklijke Landmacht te Vught. Als korporaal werk je onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het brengt soms zware fysieke en mentale inspanningen met zich mee, daarom wordt er vaak getraind op allerlei mogelijke scenario’s. Al deze inspanningen maken het noodzakelijk om een goed uitgebalanceerd trainings- en voedingsschema te volgen. 

In mijn vrije tijd sport ik veel en in 2016 ben ik gefascineerd geraakt door bodybuilding en met name de bikinifitness speciaal voor vrouwen. Bij bikinifitness gaat het om een goed, gezond en sportief lichaam. Ik wilde met mezelf de uitdaging aangaan door een speciaal schema te gaan volgen, dit is nodig om mee te kunnen doen aan wedstrijden. Inmiddels heb ik zowel nationaal (als bikini Fitness Atleet & Fit Model Atleet) en internationaal (als bikini Fitness Atleet), deelgenomen aan wedstrijden en ben ik trots op mijn behaalde resultaten.

Doordat ik veel sportte en bewuster ging leven, merkte ik dat ik mij ook fitter en gezonder ging voelen. Deze ervaringen maar ook mijn opleidingen maken het mogelijk dat ik andere kan helpen naar een gezondere levensstijl. In 2019 heb ik mijn bedrijf Fit met Fem opgericht en ben ik gestart als Personal Coach. Ondertussen heet ons bedrijf Fit met de Fam en doe ik het samen met Rens mijn vriend. De opleidingen die ik hiervoor gevolgd en afgerond heb zijn: ‘Fitvak A’, ‘Bootcamp/Outdoor Instructrice’, 'Uitgebreide EHBO', 'Gewichtsconsulent', 'Yogirya instructrice' en 'Zwanger & Fit'. 

Ik ga graag met jou de uitdaging aan om je doel, een fitter en gezondere levensstijl, te behalen. Hoe ik je daarbij kan helpen vind je terug op mijn website.