Over Femke: 
 
Mijn naam is Femke Janssen, ik ben 29 jaar en woonachtig te Boxmeer. Ik ben parttime werkzaam voor ons eigen bedrijf Fit met de Fam. Daarnaast werk ik vanaf mijn 20ste bij Defensie, ook daar heb ik intern opleidingen gevolgd die ik kan gebruiken bij Fit met de Fam. In mijn huidige functie ben ik werkzaam als korporaal bij de Koninklijke Landmacht te Vught. Als korporaal werk je onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Het brengt soms zware fysieke en mentale inspanningen met zich mee, daarom wordt er vaak getraind op allerlei mogelijke scenario’s. Al deze inspanningen maken het noodzakelijk om een goed uitgebalanceerd trainings- en voedingsschema te volgen.  
 
In mijn vrije tijd sport ik veel en in 2016 ben ik gefascineerd geraakt door bodybuilding. Met name de bikinifitness speciaal voor vrouwen. Bij bikinifitness gaat het om een goed, gezond en sportief lichaam. Ik wilde met mezelf de uitdaging aangaan door een speciaal schema te gaan volgen, dit is nodig om mee te kunnen doen aan wedstrijden. Inmiddels heb ik zowel nationaal (als bikini Fitness Atleet & Fit Model Atleet) en internationaal (als bikini Fitness Atleet), deelgenomen aan wedstrijden en ben ik trots op mijn behaalde resultaten. 
 
Doordat ik veel sportte en bewuster ging leven, merkte ik dat ik mij ook fitter en gezonder ging voelen. Deze ervaringen maar ook mijn opleidingen maken het mogelijk dat ik andere kan helpen naar een gezondere levensstijl. In 2019 heb ik mijn bedrijf Fit met Fem opgericht en ben ik gestart als Personal Coach. Ondertussen heet ons bedrijf Fit met de Fam en doe ik het samen met Rens, mijn vriend. De opleidingen die ik hiervoor gevolgd en afgerond heb zijn: ‘Fitvak A’, ‘Bootcamp/Outdoor Instructrice’, 'Uitgebreide EHBO', 'Gewichtsconsulent', 'Yogirya instructrice' en 'Zwanger & Fit'. 

Over Rens: 
 
Mijn Naam is Rens Caspers, Ik ben 31 jaar en woonachtig te Boxmeer. Femke en ik hebben 2 prachtige kinderen, Viv en Lio, samen vormen wij een fijn gezin waar we heel trots op zijn. Momenteel werk ik parttime in onze fitness studio Fit met de Fam, net als Femke werk ik sinds mijn 27ste bij Defensie. Ik ben werkzaam bij de Genietroepen te Oirschot en heb hiervoor diverse opleidingen en cursussen gevolgd. In mijn huidige functie draag ik de rang Soldaat der 1ste klas.  In deze functie ben ik onlangs 6 maanden uitgezonden naar Litouwen. 
 
In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om nieuwe en gezonde maaltijden te bereiden. Fitness ontbreekt niet in mijn routine, dagelijks ben ik te vinden in onze fitness studio om het beste in mijzelf naar boven te halen, daarbij volg ik mijn eigen trainings- en voedingsschema. 
 
Doordat ik veel sportte en mijn huidige vriendin Femke ontmoette ben ik de opleiding `Fitvak A` gaan volgen die ik in November goed heb afgerond! Ik wil nog meer cursussen gaan volgen om mijzelf te onderscheiden en te specialiseren op verschillende vlakken in de sport en op spiritueel gebied. 

Wij gaan graag met jou aan de slag om jouw doel, een fittere en gezondere levensstijl, te behalen. Hoe wij je daarbij kunnen helpen leggen we jouw graag uit bij een gesprek en/of intake.  Maak gerust een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bekijken.