Het is zover: FIT MET DE FAM OP IBIZA

 

Fit met de Fam op Ibiza 

Zaterdag 30 september tot en met zaterdag 7 Oktober 2023

Er is simpelweg geen betere plek om volledig tot rust te komen en grenzeloos te genieten.


De locatie
Wij hebben deze prachtige hippie villa speciaal voor jou geselecteerd. Het is een unieke locatie  middenin ‘the countryside’ van Ibiza, een plek waar jij zeker tot rust kan komen. Midden in de natuur met een mooi uitzicht. Hier adem je alleen pure, frisse lucht in terwijl je de zon vroeg ziet opkomen.


Ons programma

Zaterdag 30 September 2023
De voorpret begint thuis, we are going to Ibiza! Het inpakken van je koffer, nog wat laatste spulletjes kopen en dan zijn we helemaal klaar om te vertrekken. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij onze prachtige villa op Ibiza. De reis ernaartoe is een avontuur en als je aankomt zie je meteen al het moois wat de natuur te bieden heeft, prachtig!
Je krijgt van ons een rondleiding en als jij je koffer hebt uitgepakt staat er een lekker gezond hapje en drankje voor je klaar. Geniet van de mooie omgeving en relax eventjes bij het zwembad. We starten de avond met een korte meditatie om te onthaasten en even los te komen van het dagelijks leven. Daarna gaan we snel aan tafel voor een heerlijk 3 gangen menu. Gezellig met z’n allen aan een grote tafel.

Zondag 1 Oktober 2023
Rise and Shine! Zoals iedere ochtend gaan we beginnen met een breathwork sessie van Elroy, om vervolgens de dag goed te beginnen met een heerlijk gezond ontbijtje.
Deze dag staat in het teken van ‘landen’ op het eiland. Geniet van de relaxte sfeer bij de villa, neem een duik in het zwembad of maak een mooie wandeling in de aangrenzende natuur.
In de middag is er een healthy maaltijd voor je bereid en daarna gaan we beginnen met de eerste sportles van Femke. Even jezelf goed in het zweet werken op jouw niveau en tempo. In de avond kun je weer heerlijk aanschuiven voor een geweldig diner!

Maandag 2 Oktober 2023
De dag begint en het uitzicht is prachtig, de zon komt op en het ruikt heerlijk naar de omliggende natuur. We starten de dag weer zoals zondag en na de lunch gaan we erop uit om met een mountainbike de omgeving te verkennen (inclusief gids!), een sportieve middag op de fiets!
Wanneer je thuiskomt in de villa staat er die avond wederom een heerlijk 3 gangen diner op je te wachten.

Dinsdag 3 Oktober 2023
Na de breathwork sessie van Elroy en het ontbijt, gaan we de dag goed opstarten met een energieke yin yoga les op het yogadek bij de villa. Yin om naar binnen te keren, je gewrichten en bindweefsel soepel en sterk te maken. Yang zodat je fris en fruitig blijft en je spieren sterk. Na afloop staat er een heerlijke smoothie voor je klaar.

De rest van de dag kun je doen waar je zin in hebt. Er zijn voldoende plekjes waar je even tot jezelf kan komen of je pakt een boek en leest hem deze keer echt uit. Of trek eropuit om Ibiza te ontdekken, er is genoeg te doen op het eiland!

Woensdag 4 Oktober 2023
Inmiddels zitten we er helemaal in en weten we hoe gezond ademen en erbij stilstaan voor ons is. We hebben weer een fijne breathwork sessie en na een uurtje rust gaan we beginnen met de yogirya les!
In de keuken is Rens alweer bezig met het bereiden van een gezonde lunch, zodat we er in de middag weer tegenaan kunnen! In de middag is er de mogelijkheid om een krachttraining te doen, maar zoals alle lessen sta je er helemaal vrij in om deze mee te doen of lekker een middagje voor jezelf te nemen aan bijvoorbeeld het zwembad.

Iedere woensdag is er een leuke, gezellige hippiemarkt op het eiland voor het diner is er een mogelijkheid om hier met ons lekker te gaan shoppen en jezelf om te toveren tot een echte hippie. Geniet van de muziek en de ontspannen sfeer.

Donderdag 5 Oktober 2023
Wat een mooie start van de dag met het begroeten van de opkomende zon op het yogadek, het geeft je energie. Hierna gaan we eropuit om een grot te bezoeken. De weg ernaartoe is niet de makkelijkste. Trek je sportkleding aan en we gaan een eindje de berg op lopen om vervolgens de heilige grot van Tanit te bezoeken. Het is een heilige grot die in principe open moet zijn, maar zoals vele weten is in Ibiza nooit iets zeker.. Je kan er een offer brengen door een item van jezelf te laten liggen, pas dan mag je een wens doen. We leggen je deze ochtend alles uit over de godin en de grot.
Voldaan stappen we de auto in om terug te keren naar de villa en om te genieten van een lunch ,waarna je de rest van de dag vrij bent om leuke dingen te ondernemen op het eiland, of om lekker te genieten bij de villa.

Vrijdag 6 Oktober 2023
Sta op en kijk om je heen en verwonder jezelf over waar je bent en wat je ziet. Maar vooral ook wat je deze week allemaal geleerd hebt over jezelf en wat je weer meeneemt terug naar huis.
Na weer een heerlijke breathwork sessie en ontbijt, staat er in de loop van de ochtend een gezonde power snack klaar om jezelf weer op te laden voor een yogirya les.
Neem een douche of een heerlijke duik in het zwembad waarna er een uitgebreide lunch klaar staat, geniet van je laatste middag in de villa. In de avond staat een uitgebreid diner voor je klaar met een leuk avond programma. Deze avond wordt er ook heerlijke wijn en diverse cocktails geserveerd. Geniet van jezelf, de mensen en deze bijzondere avond.

Zaterdag 7 Oktober 2023
Deze ochtend staat het ontbijt al vroeg klaar. We doen nog een laatste breathwork sessie en hebben samen nog een korte meditatie om stil te staan bij deze week. Je bent helemaal opgeladen en kan weer de hele wereld aan, klaar voor de terugreis! Uiterlijk 11:30 uur check je uit om in het vliegtuig na te genieten van alle aandacht en rust tijdens deze reis van Fit met de Fam, vol inspiratie!


De lessen
Deze retreat staat natuurlijk in het teken van sport en gezond eten. Bij deze retreat geven we op de locatie van de villa 2 verschillende soorten lessen. Naast deze lessen is er altijd een mogelijkheid om lessen bij te boeken van Femke of Rens zoals bijvoorbeeld een personal training.

Yogriya
Yogiya is een les van 45 tot 60 minuten, waarin het trainen van balans, flexibiliteit en coördinatie aan bod komt. We gaan oefeningen uitvoeren voor ons kracht-uithoudingsvermogen tijdens Tabata’s, daarna gaan we diverse Yin Yoga elementen toepassen en we sluiten te les af met een stukje mindfulness.

Krachttraining
Krachttraining, ook bekend als gewichts- of weerstandstraining is een fysieke activiteit die is ontworpen om de spierkracht en conditie te verbeteren. Dit doen we door een specifieke spier of spiergriep te trainen tegen externe weerstand, waaronder vrije gewichten of je eigen lichaamsgewicht. We zullen fullbody trainingen doen zodat je hele lichaam lekker aan de bak is en je jezelf goed in het zweet kunt werken!

Naast onze lessen geeft Elroy iedere dag een fire-up sessie! Hieronder staat omschreven wat deze lessen inhouden en ook bij Elroy zijn er diverse sessies bij te boeken, 1 op 2 maar ook 1 op 1 coaching is mogelijk deze week.

Fire-up session (in het rooster als breathwork)
*Meditatie
*Activeren lichaam
*Breathwork

De dag starten bij jezelf, in jouw kracht, in jouw lijf. Met een fire-up session ben jij helemaal ingetuned om vanuit jezelf de dag te beginnen. We starten met je lichaam en adem observeren om vervolgens in beweging te komen.

Ook gaan we aan de slag met ademwerk, onze adem is altijd in het hier en nu en de manier van ademen verteld ons of we spanning of ontspanning ervaren. Door alle adem gebieden te openen kunnen we in contact komen met ons lijf en ons dieper bewust zijn, oftewel nog meer contact met jezelf. Door eerst in contact te komen en te luisteren naar jezelf ben je de rest van de dag veel beter instaat om vanuit je gevoel en behoefte te handelen.


Healthy food
Naast sporten is voeding ook een belangrijk onderdeel van deze retreat. Iedere dag worden er heerlijke maaltijden bereid door Rens. Wij maken huisgemaakte gerechten, smoothies, salades en meer. Een verse kop thee bij de lunch mag natuurlijk niet ontbreken. Genieten staat tijdens deze retreat centraal! De maaltijden worden gemaakt met zoveel mogelijk lokale producten uit de omgeving, echt genieten!


Vrije tijd
Op Ibiza voel je de positieve energie, het geeft je letterlijk een heel happy gevoel. Het eiland bestaat uit kleine baaitjes, prachtige stranden, authentieke dorpjes en een bruisende stad. Ge genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling of een autotour over het eiland. Qua verkeer is het heel rustig, het is allemaal heel toegankelijk en makkelijk te bereikbaar. Ga erop uit en ontdek Ibiza!


De stranden van Ibiza
Binnen 10 minuten met de auto vind je de mooiste stranden en baaitjes zoals Cala Salada. Ook het strand Cala Gracio & Gracioneta is binnen 15 minuten te bereiken. Ontdek de mooiste plekjes en geniet van het prachtige uitzicht.


Informatie & Prijzen

-Kamer hierbas: VOLGEBOEKT
2 aparte bedden
Prijs per persoon: 1575

-Kamer Oliva: VOLGEBOEKT
1 kingsize bed
Prijs voor de gehele kamer: 2950

-Kamer Almendra: VOLGEBOEKT
2 aparte bedden
Prijs per persoon: 1575

-Kamer Finca room 1: VOLGEBOEKT
2 aparte bedden
Prijs per persoon: 1475

-Kamer The special room: VOLGEBOEKT
1 Groot dubbel bed
Prijs voor de gehele kamer: 3200

Bovenstaande prijs in inclusief heerlijk eten, drinken, sport lessen en alle activiteiten!

De kamers met 1 persoons bedden deel je met maximaal 1 andere persoon.


Boeken & Betalen
Je kunt boeken door ons een mail te sturen. Bij je boeking geldt een aanbetaling van €500,-.  Hierbij krijg je een inschrijfformulier om je boeking compleet te maken. Als wij de aanbetaling hebben ontvangen dan is jouw plekje bevestigd! De restbetaling moet uiterlijk 8 weken voor aanvang van de retreat zijn voldaan. Het is ook mogelijk om het totaalbedrag ineens te voldoen. 14 dagen na de boeking is restitutie niet meer mogelijk.


Reisspecificaties

Groepsgrootte is minimaal 9 en maximaal 10 deelnemers.

Inclusief:
-7 overnachtingen in een bijzondere villa
-1 yin yoga les
-2 meditatie momenten
-2 yogirya lessen
-2 kracht trainingen
-6 breathwork
-1 mountainbike middag
-1 bezoek aan de grotten van Tanit

Eten:
-6x ontbijt
-5x 3-gangen diner
-5x lunch
-Iedere dag een keer een lekker tussendoortje of gezond sapje
-Onbeperkt fruit/water en thee

Exclusief:
-vliegticket
-annulerings- reisverzekering
-autohuur (dit is ook niet verplicht, alle activiteiten zijn bij de villa)
-transfer van het vliegveld naar de villa (als je geen auto huurt is dit bij te boeken voor 25 euro)

Ons team:
Organisatie – Groepslessen – Personal training – Voeding coach - EHBO - Femke
Organisatie – maaltijden – Personal training – Rens
Mental coach – Breathwork – Elroy

Aankomst en vertrektijd
Er kan worden ingecheckt vanaf 16 uur. Op de aankomst dag is er tijd voor een kennismaking en kan je rustig de tijd nemen om de villa en de omgeving te verkennen.
Op de dag van vertrek moet je om 11:30 uur uitgecheckt zijn. Vergeet niet je huur auto op tijd terug te brengen of je transfer bij ons bij te boeken.

 

GA JE MEE NAAR IBIZA?

Aanmelden kan via een e-mail naar ons mailadres: info@fitmetdefam.nl Hierna ontvang je een mail met de betaalgegevens voor de aanbetaling. Als de aanbetaling binnen is ben je verzekerd van jouw plekje bij dit onvergetelijke avontuur. Hierna ontvang je nog een formulier om je gegevens in te vullen on andere allergieën en andere dingen waar wij rekening mee moeten houden deze week!

Meer informatie? Of persoonlijk advies nodig?
Neem dan contact op met Femke Janssen van Fit met de Fam, 0639474832

Of bezoek een onze informatieavonden:
14 Juni 2023 om 20:30 uur
26 Juli 2023 om 20:30 uur
Kom naar deze gezellige avond, er staat een hapje en drankje klaar!
Meld je aan via info@fitmetdefam.nl

Adres: Kareldoormanstraat 48 te Boxmeer

 

Voel je welkom bij FIT MET DE FAM!